Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Burger King og McDonald’s tester returemballage

23. marts 2022
Burger King og McDonald’s tester returemballage
Begge fastfoodkæder samarbejder med TerraCycles' emballageservice; kaldet "Loop".

Burger King tester genbrugelig service for deres Whopper, sodavand og kaffe. Testen startede i 2021 med udvalgte restauranter i New York City, Portland og Tokyo, og forventes at ville blive udvidet til flere byer. Der er pant på emballagen, men kunderne kan få den tilbage ved at scanne beholderen i Loop-appen og returnere den til Burger King eller andre Loop-indsamlingssteder. Størrelsen på panten kendes ikke.

I juli 2021 startede McDonald’s med at tilbyde genbrugskopper til kaffe i seks restauranter i England. Her samarbejder de med supermarkedskæden Tesco, så McDonald's-kunder for eksempel kan aflevere deres genbrugskaffekopper i Loop-containere i deltagende Tesco-butikker og deres brugte Tesco-beholdere i de involverede McDonald's-forretninger. Panten på McDonald's kaffekoppen er et pund (knap 9 kr.).

Hør mere om genbrugelig emballage på DAKOFAs webinar den 8. april ”Hvordan opnås målet om halvering af takeaway-emballager?”  Tilmeld dig her.

Læs mere

The Wall Street Journal - Fast-Food Chains Test Reusable Cups, Sandwich Boxes

Packaginginsights - Burger King rolls out reusable packaging model in TerraCycle Loop partnership

Packaginginsights - McDonald’s and TerraCycle’s Loop pilot reusable coffee cup initiative in England

Loop

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.